Feestdagen 2024

Een maand vol feestdagen, samen zijn en gezelligheid. Dit brengt voor velen ook drukte met zich mee. Ziet u er al tegen op om dagenlang in de keuken staan om een mooi, leuk en lekker kerstdiner samen te stellen. Dit hoeft niet.. Laat Catering de Toekomst uw culinaire hoogstandjes met de feestdagen verzorgen.
Voor ieder wat wils. Lekker gezellig gourmetten met de kinderen, uitgebreid dineren met ons 4-gangen kerstdiner. Of wilt u graag van alles wat proberen, dan hebben wij met onze feestelijke tafelplank en het kerstbuffet een ideale optie voor u.

Tijdens de feestdagen is het helaas niet mogelijk om buiten deze pagina te bestellen.

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u om uw bestelling op tijd aan ons door te geven. Vol = vol!

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een culinaire zorg minder!

Feestelijke hapjesplank feestdagen

Onze feestelijke hapjesplank is speciaal voor kleinere gezelschappen! Deze hapjesplank bestaat uit diverse heerlijke feestelijke hapjes, perfect voor het diner. De feestelijke hapjesplank is te bestellen voor 4 of 6 personen.
– € 134,95 voor 4 personen
– € 192,95 voor 6 personen

– Gevulde wraps met beenham, kruidenkaas en sla
– Gevulde wraps met kipfilet, kruidenkaas en sla
– Ham en meloen met gerookte en gedroogde ham uit de Kempen
– Traditioneel gerookte duurzaam gekweekte paling
– Gravad Lax
In jenever gemarineerde Noorse zalm met dille en zeezout, op beukenhout gerookt en met een marinade van honing- mosterddressing
– Scampi’s gemarineerd in olijfolie, rozemarijn, knoflook en salie
– Zongedroogde tomaatjes met olijfolie en blokjes mozarella
– Met kerrie-crème gevulde eitjes
– Russisch ei: een gekookt ei met zalmsalade en tartaarsaus
– Gemarineerde Spaanse olijven zonder pit
– Vleessalade met aardappel en stukjes rundvlees
– Frisse rivierkreeftjes
– Teriyaki kipspiesjes
– Rundercarpaccio met truffelmayonaise
– Gerookte kalkoenfilet met Preisselbeeren
– Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus
– Pestosalade met eierpasta en groene pesto
– Krabsalade met heerlijke kruiden
– Verschillende broodsoorten
– Kruidenboter en cocktailsaus

Voor de feestdagen heeft u de keuze uit de volgende warme gerechten, hieruit mag u er twee kiezen:
– Malse kipfilet met huisgemaakte satésaus
– Vispotje met kruidenroom
– Boeuf bourguignon
– Getrancheerde varkenshaas in champignonsaus
– Hazenpeper
– Vegetarische au vin

Vleesgourmet Deluxe

Kerstbuffet – € 33,95 p.p.

Het kerstbuffet. Ideaal voor als u wat losser wilt tafelen en van alles wat wilt proeven.
Te bestellen vanaf 15 personen

Warme gerechten
– Getrancheerde varkenshaas in champignonroomsaus
– Boeuf bourguignon, langzaam gegaard rundvlees in rode wijn met garnituren
– Gebraden kippendij met stoofpeertjes in een jus met tijm
– Vissersdroom, diverse gepocheerde vissoorten oa. witvis, zalmfilet en scampi’s in een saus van tuinkruiden met roomsaus
– Risotto met bospaddenstoelen en spinazie
– Aardappelgratin uit de oven

Koude gerechten
– Rundercarpaccio met pijnboompitjes, snippers Grana Padano kaas en truffelmayonaise
– Gerookte kalkoenfilet met mangoblokjes
– Serranoham met meloen
– Vitello tonato, langzaam gegaarde kalfsmuis, kappertjes, zontomaatjes en tonijndressing
Compositie van gepocheerde zalmmoot, gerookte zalm, gerookte forelfilet en Hollandse garnaaltjes
– Gemengde salade met mozzarella, tomaat, komkommer, rode ui en paprika
– Bloemkool-broccolisalade met winterwortel en tartaarsaus
– Pennesalade met pesto
– Diverse vers afgebakken broodsoorten
– Kruidenboter en tapenade

Condities “kerstbuffet”
– Het “Kerstbuffet” is te bestellen vanaf 15 personen op 24 t/m 26 December 2021.
– Dit alles wordt compleet geleverd met bijpassend servies & bestek, servetten en buffettafellinnen.
– Alle warme gerechten worden warm geleverd.
– Warme gerechten worden in chafing dishes warm gepresenteerd.
– Wij stellen het buffet voor u op.
– Bezorgen op 24 t/m 26 December is mogelijk tot 17.00 uur op deze kerstdagen.
– Bovenstaande prijs is incl. totale schoonmaak van de materialen, wij doen de afwas voor u!

Vleesgourmet

Gourmet

Gourmetten is altijd een goed idee en al helemaal met de feestdagen! Gezellig thuis in een ongedwongen sfeer tafelen zonder dat u uren in de keuken hoeft te staan. Bekijk hier onze speciale Kerst mogelijkheden.

Vleesgourmet du chef € 11,75 per persoon
Een gevarieerde creatie van 300 gram vlees per persoon. Het assortiment bestaat uit o.a. kogelbiefstuk, varkenshaas, kipfilet, hamburgertjes, minisaté en reepjesvlees. Alle vleessoorten worden heerlijk gekruid en kant en klaar in schaaltjes gepresenteerd, zodat u ze meteen op tafel kunt zetten.

Visgourmet du chef € 13,75 per persoon
Een gevarieerde creatie van 300 gram vis per persoon. Het assortiment bestaat uit o.a. zalmfilet, kabeljauwfilet, scampi’s en scholfilet. Alle vissoorten worden heerlijk gekruid en kant en klaar in schaaltjes gepresenteerd, zodat u ze meteen op tafel kunt zetten.

Kindergourmet € 6,50 per persoon
Een speciale creatie van 200 gram vlees per kind. Het assortiment bestaat o.a. uit minisaté, hamburgertjes, kipfilet, minifrikadelletjes en biefstuk.

Garnituren compleet € 7,75 per persoon
Wilt u niet alleen het vlees, maar een compleet gourmetarrangementlaten bezorgen? Uiteraard kan dat bij ons ook! We kunnen voor een meerprijs van € 7,75 per persoon de schotel uitbreiden met:
– Rundvleessalade met draadjesvlees, aardappel en groentegarnituur
– Pestosalade met kip, paprika en pasta
– Gesneden uien, champignons, gemengde roerbak en gerookte spekjes
– Drie verschillende soorten verse rauwkostsalades
– Knoflooksaus, cocktailsaus en zigeunersaus
– Vers stokbrood en kruidenboter

Hors-d’oeuvre Vlees

Opties ter uitbreiding

Soepen

– Verse pomodori tomatensoep met room en balletjes € 8,95 per liter
– Wintersoep, romige soep met bospaddenstoelen, tamme kastanjes en bieslook (V)       € 8,95 per liter
– Bisque, romige bouillon van schaaldieren met Hollandse garnaaltjes € 12,95 per liter

(v) = Vegetarisch gerecht


Warme gerechten

De warme gerechten worden verpakt per 700 gram (± 3 personen) en kunnen gemakkelijk thuis worden opgewarmd.

– Beenham in honingmosterdsaus € 19,95
– Boeuf Bourguignon € 20,95
– Varkenshaas in champignonsaus € 20,95
– Kippendijfilet in satésaus € 19,95
– Gemarineerde scampi’s in kruidenroom met look      € 23,95
– Vispotje in kruidenroom € 22,95
– Gehaktballetjes in satésaus € 15,95
– Gehaktballetjes in pangangsaus € 15,95
– Pommes gratin € 11,95
– Risotto met bospaddenstoelen en spinazie € 12,95


Salades, sauzen en stokbrood

– Aardappelsalade € 4,50 (500 gram)
– Ambachtelijke rundvleessalade                                          . € 5,50 (500 gram)
– Pastasalade met kip en pesto € 7,50 (500 gram)
– Satésaus € 6,25 (500 gram)
– Cocktailsaus € 2,75 (250 gram)
– Knoflooksaus € 2,75 (250 gram)
– Zigeunersaus € 2,75 (250 gram)
– Stokbrood wit € 2,50 per stuk
– Stokbrood bruin € 2,50 per stuk
– Kruidenboter € 3,50 (150 gram)
hightea

Desserts

Desserttaarten – € 19,95
Keuze uit:
– Opgemaakte ijstaart vanille
– Opgemaakte ijstaart chocolade
– Opgemaakte ijstaart hazelnoot
– Opgemaakte bavaroistaart perzik
– Opgemaakte bavaroistaart bramen
– Opgemaakte bavaroistaart bitterkoekjes
Onze ijs- en bavaroistaarten worden ambachtelijk bereid en zijn voor ongeveer 5 tot 7 personen.